Workshop med

Camilla Lærkesen

Fra bevidstløs smalltalk til bevidst netværk

Et stærkt og relevant netværk er måske vejen til dit næste job, din nye kæreste eller dit livs vendepunkt. Men hvad nu hvis man ikke har det store netværk, ikke er Danmarksmester i smalltalk og eller simpelthen ikke har tid?

Den gode nyhed er, at vi allerede har et kæmpe netværk, vi kan trække på. Det, vi skal lære, er at aktivere det og bruge det bevidst. At netværke er ligesom at lægge puslespil. Vi sidder alle med en enorm håndfuld brikker: vores kontakter, vores erfaringer, vores ekspertviden. De passer sammen på kryds og tværs med mennesker, vi har kendt længe, og dem, vi lige har mødt – eller måske aldrig mødt, men kun chattet med.

Vores opgave er at lægge puslespillet i fællesskab. Det gør vi ved først at kigge grundigt på vores egne brikker: hvad har jeg på hånden? Hvad mangler jeg for at kunne lægge noget ned? Og dernæst kigge på de andres: Har jeg noget på hånden, der passer sammen med naboens?

Camilla Lærkesen har specialiseret sig i at netværke efter sin egen type og giver gode råd til både introverte og ekstroverte om, hvordan de kan effektivisere deres netværksindsats og spille hinanden gode på tværs af personlighedstyper.

I løbet af workshoppen:

  • Opnår du større forståelse for andre typer end din egen
  • Lærer du at kommunikere med andre typer end din egen
  • Opnår du stærkere samarbejde på arbejdspladsen
  • Får du strategier til at opbygge og vedligeholde et relevant og brugbart netværk
  • Får du strategier til at netværke efter din egen personlighedstype
  • Får du inspiration til at netværke på nye og legende måder, der gavner alle i relationen