Book

Foredrag med

Camilla Lærkesen

Camilla Lærkesen er en erfaren foredragsholder med en kandidatgrad i retorik og journalistik. I sine foredrag kombinerer hun sine retoriske evner med sine erfaringer som introvert. Camilla er desuden en foretrukket kilde i medierne, når det kommer til at fremhæve introvertes styrker.

Testimonials

Sagt af publikum

Aktuelle

Foredrag

Fremtiden er introvert

Hvordan skaber du balance mellem introverte og ekstroverte medarbejdere? I fremtiden kommer vi ikke til at tale om introverte og ekstroverte mennesker – men om introverte og ekstroverte kvaliteter. Dem besidder vi nemlig alle, og det er afgørende at få begge sider i spil for at skabe den rette balance i virksomheden.
LÆS MERE Fremtiden er introvert

Undskyld, jeg er introvert

Mange introverte føler sig udfordrede af det ekstroverte samfund, der hylder netværk, udstråling og gennemslagskraft. Styrken i det stilfærdige, gennemtænkte og velformulerede er overset. Foredraget klæder den introverte medarbejder på til at komme på banen på sin egen måde og skaber forståelse blandt de ekstroverte kollegaer for det, der ikke bliver sagt højt til dagligt.
LÆS MERE Undskyld, jeg er introvert

Introvert i skolen

Foredraget er relevant for lærere, forældre og alle, der er engageret i at skabe en inkluderende uddannelsesoplevelse for alle elever med refleksion og dialog om, hvordan skoler kan tilpasse sig diversiteten af personlighedstyper for at fremme trivsel, læring og selvudvikling.
LÆS MERE Introvert i skolen

Introvert på arbejdspladsen

For både introverte medarbejdere og dem, der ønsker at forstå og støtte deres introverte kolleger bedre. Foredraget skaber et rum for refleksion og dialog om, hvordan man kan skabe en kultur, der fremmer trivsel og effektivitet for alle medarbejdere, uanset deres personlighedstype.
LÆS MERE Introvert på arbejdspladsen